Definitieve Ontharing

Definitief ontharen

HedyHartsFotografieklein

Last van  ingegroeide haren of stoppels? Wij bieden je de oplossing door een behandeling met de High Power LightSheer Diode laser.
Door middel van duurzaam ontharen met de LightSheer Diode laser behoort ongewenste haargroei tot het verleden.

Behandeling definitieve ontharing.

De behandelingen worden uitgevoerd met de LUMENIS LightSheer Diode laser, welke uitermate geschikt is voor het bereiken van permanente haarreductie. De geïntegreerde contactkoeling, instelbare pulseduur en fluence zorgen onder meer voor een optimaal resultaat. De LightSheer wordt gezien als “de gouden standaard” voor permanente haarreductie (alleen donkere haargroei) en is effectief, veilig en snel.

Voordelen:

  • FDA goedgekeurd voor permanente haarreductie bij huidtype Ι t/m VΙ;download
  • FDA goedgekeurd voor ingegroeide haren (pseudofolliculitis barbae);
  • Contactkoeling;
  • Pulsduur en fluence instelbaar;
  • Veilig.

 

Zonblootstelling

De huid mag niet zongebruind zijn. Voor het beste resultaat is het van belang dat 4 weken voor aanvang én vier weken na afloop van de behandeling de zonnebank en direct zonlicht vermeden worden. Ook is het gebruik van bruiningscrémes in deze periode niet mogelijk. Indien de behandeling in het gezicht plaatsvindt dient de huid dagelijks beschermt te worden met zonnebrandcréme (factor 50).sunmakeup

Haar verwijderen

Haren dienen 3 weken voor aanvang van de eerste behandeling niet meer te worden geharst of geëpileerd. Het gebruik van een scheermes, schaar of ontharingscréme is wel mogelijk. 

Oliën, make-up, crème en bodylotion

Twee weken voor aanvang van een behandeling is het gebruik van etherische oliën afgeraden. Op de dag van de behandeling wordt geacht om het gebruik van make-up  of bodylotion te laten.

Nabehandeling

Direct na afloop van de behandeling is de huid rood en licht gezwollen. Dit effect verdwijnt na een paar uur vanzelf. Als nabehandeling kan gebruik worden gemaakt van een coldpack, aloe vera-gel / -crème of een aftersun.

Resultaat

Je ziet niet direct resultaat na de behandeling. De behandelde haren zijn na de laserbehandeling in de huid (verschroeid) en heeft ongeveer 2 weken de tijd nodig om uit te vallen. Afhankelijk van de structuur van de haarzakjes, hoeveelheid haren en type huidskleur zijn er gemiddeld 8 tot 10 behandelingen nodig. Hiermee kan een gemiddelde haarreductie van 80% tot 90% bereikt worden.

FAQ (Veel gestelde vragen)

Heb ik een doorverwijzing van een huisarts of Dermatholoog nodig?

Voor een behandeling bij de huidtherapeut heb je geen verwijzing nodig. Wanneer je door een arts, dermatoloog of een andere medicus wordt doorverwezen nemen wij, wanneer nodig, graag contact op met de behandelend arts.

Doen Laserbehandelingen pijn?

Een behandeling met een laser is niet geheel pijnloos, alhoewel de behandelingen over het algemeen goed te verdragen zijn. Vaak wordt het omschreven als ‘lichte speldenprikjes’.

Heb ik maar één laserbehandeling nodig?

In de meeste gevallen zijn er meerdere behandelmomenten nodig om het beoogde resultaat te bereiken. Het benodigde aantal behandelingen wordt aan de hand van je persoonlijke situatie ingeschat en besproken zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Kom ik in aanmerking voor een vergoeding?

Dat is afhankelijk van de behandeling en de afspraken die u met uw verzekeraar heeft gemaakt. Kijk voor meer informatie op de pagina verzekering en vergoeding.

Is een definitieve behandeling écht definitief?

Nee, met de aanduiding definitieve behandeling wordt binnen de huidtherapie bedoelt dat de effecten voor langere tijd aanhouden. In de meeste gevallen volstaat een jaarlijkse nabehandeling. Wij hebben het ook niet verzonnen.

Hoe definitief is definitief ontharen?

Definitief ontharen houdt in, dat je 80 tot 90 % van de haargroei reduceert. Eén keer per jaar een nabehandeling is geadviseerd.

Kan ik mij tijdens de zwangerschap laten behandelen?

Huidtherapeutische behandelingen brengen het menselijk immuunsysteem in beweging terwijl er tijdens een zwangerschap veel hormonale veranderingen in werking treden. Hoewel de kans zeer klein is, kan er altijd een onverwachte reactie in het lichaam ontstaan. Volg je al een behandeltraject en ben je in verwachting geraakt? Laat het ons weten. Wij stemmen je behandeltraject graag af op je nieuwe situatie.

Kan ik blond of grijs haar definitief verwijderen?

Laserepilatie kan enkel worden toegepast op donkere haren. Blond, rossig of grijs haar is te verwijderen op basis van een biologische enzymen (Eiwitten) behandeling.

Prijslijst laserbehandelingen 

wenkbrauwen  80,00  15 min
bakkebaarden 65,00 15 min
bovenlip 65,00 15 min
kin 75,00 15 min
bovenlip en kin 120,00 15 min
wangen 100,00 15 min
hals 100,00 15 min
hele gelaat 200,00 15 min
baardstreek heren 120,00 15 min
onderarmen 150,00 30 min
bovenarmen 150,00 30 min
armen geheel 250,00 45 min
oksels 110,00 15 min
handen 85,00 15 min
bovenbenen 325,00 45 min
onderbenen 225,00 45 min
hele benen incl bikinilijn 500,00 90 min
bikinilijn- klein 130,00 15 min
bikinilijn-groot 165,00 15 min
buik vrouwen 130,00 15 min
buikstreepje 80,00 15 min
rug 300,00 60 min
borst (m) 200,00 30 min
borst (v) 100,00 15 min


G
enoemde prijzen zijn richtprijzen, per klant wordt bij de intake een prijs bepaald.


Weet u wat uw huid nodig heeft? Schrijf nu in op onze Nieuwsbrief en ontvang wekelijks beautytips, originele huidadviezen en lifestyle-nieuwtjes!