Recensies Klanten

Avatar
Bart
27 januari 2016
Rugmasage

Ik ben al een hele tijd een vaste klant van Caroline voor het laten verzorgen van mijn gezicht. Nu ook eens een keer een Rugmasage gedaan.

Het was precies goed! Met haar sensitive benadering voelde ze goed aan wat er vast zat en legde ze de vinger op de lichamelijke en geestelijk zere plek. Na een redelijk intense maar ook ontspannende masage is mijn rug weer soepel en mijn geest weer een beetje meer in balans.

Avatar
Anika
27 januari 2016
Schoonheid

Wat een fijne salon en goede behandelingen, erg professioneel. Dankzij de juiste gezichtsbehandelingen ziet mijn gezicht er veel rustiger uit en ongelooflijk wat dat je je zelfverzekerdheid doet! Ik zal zeker nog regelmatig terugkeren om dit resultaat in stand te houden, maar door de persoonlijke sfeer en professionele behandeling en adviezen is dat uiteraard geen enkel probleem. Bedankt Caroline!

Avatar
Annette Keetels
28 januari 2016
gezichtsbehandeling

hey Carolien, oh wat was het weer lekker. Ik heb dit keer genoten van een naaldloze microneedlingbehandeling. Die kleine naaldjes die je nog mooier maakt. Een soort facelift zonder operatie. Na twee behandelingen is het al enorm zichtbaar. Mijn huid maakt vanzelf nieuwe stofjes aan waardoor mijn huid er jonger en glanzender uit is gaan zien. Minder rimpels, gewoonweg frisser. Helemaal super!
Deze behandeling ga ik zeker voortzetten, want wie wil er nou niet een jong uitziend gezicht met weinig rimpels! Caroline, ga zo door, met al je enthousiasme en gedrevenheid. Ik kom snel voor weer een fantastisch, relaxte en zalige behandeling van je. Liefs Annette

Avatar
jessica schellevis
9 maart 2015
rosacea

hallo caroline,
bij deze wil ik je bedanken voor mijn mooie huid.
toen ik jouw salon binnen stapte was mijn huid er erg slecht aan toe. ik gebruikte veel foundation en poeder om mijn rode plekken en vele pukkels en onzuiverheden te verbergen.
vandaag kan ik volstaan met enkel wat poeder.
dankzij jou en je behandelingen is de rosacea ver weg, niet meer mijn hand voor mijn kin houden tijdens gesprekken met klanten, niet meer verdrietig voor de spiegel, super!

Avatar
Wilma Jansen
4 mei 2015
microdermbrasie

Tot ik een jaar of 3 geleden kennis maakte met Caroline en haar salon had ik de ervaring dat een schoonheidsspecialiste er was om dure producten en behandelingen aan te smeren en op te dringen. Nou bij Caroline had ik direct een heel ander gevoel. Zij behandelt iedere klant zo persoonlijk en met zoveel aandacht ongelooflijk gewoon. Ze dringt niks op, geeft de juiste behandelingen en goede adviezen. Toen ik voor het eerst bij haar kwam had ik ondanks mijn leeftijd (40) nog steeds heel veel last van pukkeltjes, roodheid en pijnlijke ontstekingen voornamelijk op mijn kin en kaak.
Sinds ik eens per 2 maanden een microdermbrasie behandeling krijg is mijn probleemhuid zo veel verbeterd! Ik heb nauwelijks meer last van acne en ook de roodheid is een heel stuk minder. Anderhalf uur per 8 weken in de stoel bij Caroline zorgt voor totale ontspanning en dat zie ik terug in mijn huid. Ik kan het iedereen met of zonder probleemhuid aan raden.

Marga
10 mei 2017
Prinses

Als Caroline mij een behandeling geeft voel ik me net als een prinses. Zoveel aandacht, zoveel liefde geeft ze mij dan. En weet je daarna zie ik er ook weer uit als een prinses. Stralend en helemaal tot rust gekomen. Gun jezelf zo'n heerlijke behandeling!

Avatar
Daffy de Vyldre
10 mei 2017
Vakkennis & rust

We hebben niet meer alle tijd om goed voor onszelf te zorgen. Ik ben bijna 40 en in mijn drukke bestaan heb ik weinig tijd voor een goede verzorging om het optimale uit mijn huid te halen, toch is mijn voorkomen erg belangrijk in mijn business. Ik kon heel makkelijk een afspraak plannen die voor mij geschikt was, werd goed op de hoogte gebracht van het vinden van de prachtige locatie. Bij binnenkomst word meteen duidelijk waarom Caroline zo goed is in haar vak. De professionele aanpak en vraagstelling zorgde dat we meteen tot de juiste behandeling kwamen. De vakkundigheid en zachtheid van de behandeling was heerlijk toch doeltreffend. Vanaf nu zal ik regelmatig mezelf een opknapbeurt gunnen door Caroline, zo geef ik mezelf af en toe echt een kadootje!

Avatar
Elly
10 mei 2017
Een compliment!

Vandaag voor de eerste keer in mijn leven naar een schoonheidsspecialiste geweest! (Ik ben 55)
De trigger was een vriendin wiens huid opmerkelijk verbeterd was, fris, egaal, het viel me op.
Vervolgens heb ik een afspraak bij Caroline gemaakt en mijn huid goed laten reinigen en verzorgen.
De behandeling was erg ontspannen en professioneel.
Caroline geeft een goed en eerlijk advies zonder iets op te dringen, ze heeft duidelijk verstand van haar vak en is een prettige persoonlijkheid.
Je voelt je in goede handen.
Kortom, een aanrader!

Avatar
Elly
30 september 2015
Een compliment!

Vandaag voor de eerste keer in mijn leven naar een schoonheidsspecialiste geweest! (Ik ben 55)
De trigger was een vriendin wiens huid opmerkelijk verbeterd was, fris, egaal, het viel me op.
Vervolgens heb ik een afspraak bij Caroline gemaakt en mijn huid goed laten reinigen en verzorgen.
De behandeling was erg ontspannen en professioneel.
Caroline geeft een goed en eerlijk advies zonder iets op te dringen, ze heeft duidelijk verstand van haar vak en is een prettige persoonlijkheid.
Je voelt je in goede handen.
Kortom, een aanrader!

Caroline
27 september 2017
Welkom

Lees hier de ervaringen van onze klanten of misschien wil je wel een recensie achterlaten? Dankjewel!!xxx

Avatar
marjo braam
27 januari 2015
workshop huidverzorging en make-up

Al een tijdje vaste klant van Caroline, dus nu maar eens de uitdaging aangegaan om een workshop te volgen.
En wat een succes! Veel geleerd over het verzorgen van je huid en het aanbrengen van make-up. Je denkt dat je alles wel weet en dat je je huid op de juiste manier verzorgd, niets is minder waar. De producten van Babor zijn fantastisch maar dan moet je het wel op de juiste manier gebruiken. Daarom is deze workshop onmisbaar! Samen met Caroline leer je in een besloten kring wat voor jou de beste producten zijn en hoe te gebruiken. De sfeer is gezellig en intiem. Met Caroline haar kennis,ervaring,liefde voor mensen en het vak is deze workshop een prachtige aanvulling voor haar salon. Zeker een aanrader. Ik kan niet wachten op de vervolg workshop.

Avatar
Cocky de Ruijter
27 januari 2015
workshop 23-01-2015

Hallo Caroline,
Het was TOP,afgelopen vrijdagavond. Het was een leuk groepje, groot genoeg, zodat jij iedereen voldoende aandacht kon geven. Ik heb veel geleerd, wat ik niet en wat ik juist wel moet doen! Ben al ijverig met je tips aan de slag gegaan. Het was ook fijn dat Guanita er was, want zij ziet ook gelijk wat iemand wel of niet staat.
Volgende keer ben ik er weer bij.
Lieve groetjes,Cocky


Weet u wat uw huid nodig heeft? Schrijf nu in op onze Nieuwsbrief en ontvang wekelijks beautytips, originele huidadviezen en lifestyle-nieuwtjes!