Waarom microdermabrasie kiezen?

 Waarom microdermabrasie kiezen…

Het werd een mijlpaal in mijn leven: de snikhete dag in juli 2003 waarin 2 dames het imposante
microdermabrasie-apparaat van Crystal Clear mijn schoonheidssalon binnenreden.
Waarom microdermabrasie kiezen, ging ik nu eindelijk ervaren. Ik kreeg een proefbehandeling!
Jaar na jaar zag ik ze op de beautybeurs in Utrecht demo’s geven, omringd met de foto’s van hun beroemde klienteel zoals een eeuwig jonge Madonna, de supergladde Tom Cruise en een pukkelloze, stralende Cameron Diaz en many more.
En ik die hunkerend rondom de apparaten fladderde, dromend van zo’n stoere jongen in mijn
zaak die mijn huid en die van mijn klanten om zou toveren naar eeuwig jong, glad en strak.

Mijn acne-huid..Skin(Zen)-033

…had tijdens mijn KLM-tijd mede door de bijna constante blootstelling aan airco (aan boord, in hotels etc..) haar frietpanstructuur ingeruild voor ongewelde tuttifrutti en ik kampte dagelijks met een gekmakend perkamentgevoel. Aan het eind van de dag verschenen er bobbels op mijn kaakrand en ik was gedoemd tot de kalmerende reeks van welk huidverzorgend merk dan ook (Babor kwam pas later in het vizier).
Helaas zonder noemenswaardig resultaat: mijn huid bleef overgevoelig en vooral kurkdroog.
De proefbehandeling microdermabrasie bleek een mirakel: na amper 1 keer kwam er meer balans in mijn huid, het trekkerige gevoel was weg en ik zag in de spiegel een uitgerust, fris hoofd. Waarom kiezen voor microdermabrasie was een uitgemaakte, kristalheldere zaak…

Toen Babor opdook…

…kon ik voor het eerst in mijn leven naar wens en behoefte smeren en mijn huid doelgericht bewerken. Geweldig!
Toen dit prachtige merk in 2012 ook nog eens een eigen microdermabrasie-apparaat lanceerde, besloot ik met een snik na 10 trouwe, effectieve jaren mijn lieveling in te ruilen voor frisse, nieuwe technologie passend bij mijn produktlijnen.

Het geheim microdermabrasie ontrafelt…

…Er is veel verschil tussen microdermabrasie-apparaten, dat maakt het voor jou als consument niet eenvoudiger om het juiste systeem eruit te pikken.
Voor ik besloot het apparaat van Babor aan te schaffen, leek het me wijs marktonderzoek te doen en ging in gesprek met leverancier N.
Mijn man werd getuige van wat voor mij voelde als een brute staalborstel-attack die mijn huid ternauwernood overleefde. Met de tranen in de ogen nam ik graag afscheid en tekende overtuigd het contract met Babor.

5 tips voor een succesvolle microdermabrasie- behandeling :

  • De salon hoort een apparaat van hoge kwaliteit te gebruiken dat uitgebreid wetenschappelijk getest is, zoals dat van Babor. Vraag ernaar!
  • Gebruik na de behandeling altijd een door de salon geadviseerde sunblock: daglicht vernietigt de nieuwe celletjes die door de behandeling gevormd  worden.
  • Laat je niet in de verleiding brengen huidverzorging elders te kopen dan in het instituut waar je deze kostbare behandeling laat uitvoeren: het is als bij de huisarts het recept ophalen voor je kwaal en vervolgens bij een drogist zelf uitdokteren welk pilletje cq smeerseltje de brave man/vrouw zou kunnen hebben bedoeld…nooit doen!
  • Wees geduldig: na 1 behandeling is er zeker al prachtig resultaat maar de echte huidverjonging treedt pas in na 6 behandelingen van 1x per week
  • Microdermabrasie lijkt duur, maar het consequent bijhouden van de behandelingen zal je geld besparen in de toekomst: beter regelmatig investeren en het resultaat op peil houden dan in 1 keer weer lange kuren te moeten doen om de achterstand in te halen.


AKTIE!

Gratis Doctor Babor spf 50 bij 6 behandelingen microdermabrasie-behandelingen t.w.v. € 535,50 NU VOOR € 499,50
Jouw voordeel is € 66,- en je kan de Doctor Babor spf 50 ook als dagcreme gebruiken!
(deze aktie is niet cumuleerbaar met andere kortingsakties)

 Waarom microdermabrasie kiezen…

natuurlijke, wetenschappelijk bewezen methode
geen bijwerkingen, je ben meteen toonbaar
geschikt voor zo goed als alle huidtypes en huidcondities
mannen en vrouwen
mag onbeperkt toegepast worden op voorwaarde dat het behandelplan afgestemd is op jouw huid
maakt huid fijn
vervaagt rimpels
verbetert huidskleur
vervaagt littekens
verbetert acne
verjongt de huid (na 6x met 1x per week toepassen!)

Interesse in een proefbehandeling? Boek nu!!

Leave a Reply

*

Weet u wat uw huid nodig heeft? Schrijf nu in op onze Nieuwsbrief en ontvang wekelijks beautytips, originele huidadviezen en lifestyle-nieuwtjes!